Στο ίδιο έργο θεατές

Πηγή: Athinaikos F.C. 1917

O Αθηναϊκός ηττήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ίλιου (180 θεατές) από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων από μια φάση που γέλαγαν ακόμα και οι φίλοι των γηπεδούχων! Ένα φάουλ μερικά μετρά έξω από την περιοχή το οποίο κανονικά ήταν επιθετικό ο διαιτητής το έδωσε ανάποδα με αποτέλεσμα να το μετουσιώσει σε γκολ ο Ευθυμίου στο 60.

Η ομάδα του Βύρωνα προσπάθησε από το πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει φάσεις για γκολ αλλά οι περισσότερες κατέληγαν σε ποδιά αντιπάλων (κυρίως με τον Σταυρού και τον Ζαφειράκη). Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγότερες.

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε τους παίχτες του Αθηναϊκού να φωνάζουν για την διαιτησία καθώς και τους φίλους της ομάδας να χειροκροτούν ειρωνικά το διαιτητικό τρίο.

Για την ιστορία στον Αθηναϊκό αγωνιστήκαν οι: Μηλιώνης, Δελαρδάς (76? Μανταδάκης), Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Στρατής, Ζίζηλας (67? Σπέρτος), Μπιρμπίλι, Μπελέρι, Σταύρου, Ζαφειράκης, Μπίτιλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια