Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός 53-58

Πηγή: Αθηναϊκός Α.Σ. Γυναικείο Μπάσκετ

Ο Αθηναϊκός χωρίς να πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης, έφυγε από τον “Τάφο του Ινδού”, με τη νίκη. Οι πρωταθλήτριες στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου επικράτησαν 58-53 (28-27) εκτός έδρας του Παναθηναϊκού και εξακολουθούν να είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Αθηναϊκός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, αντέδρασε σπασμωδικά στην πίεση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να έχει μεν το προβάδισμα αλλά χωρίς να μπορεί να πάρει διαφορά ασφαλείας. Σημαντική ήταν η παρουσία της Λύμουρα, η οποία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα σκόραρε και? ξεμπλόκαρε την ομάδα μας.

Το μόνο που κρατάω από το συγκεκριμένο ματς είναι ότι στο τέλος ξέραμε πώς να πάρουμε τη νίκη”, δήλωσε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Η Λατόγια Ντέιβις κατά τη διάρκεια του ματς τραυματίστηκε στο δεξί της χέρι και αμέσως μετά τη λήξη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να βγάλει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα πάντως με την αρχική εκτίμηση υπάρχουν φόβοι για κάταγμα.

Διαιτητές: Σκούτας – Κανακάρης.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 27-28, 39-45, 53-58.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γερεουδάκης): Γουίλσον 17 (3), Χαλιβελάκη, Ξάνθου, Ίλιτς 11 (2), Νικολαϊδου 2, Πανταζή, Ζικιρίδου 4, Μεντιόλα 19 (2).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δικαιουλάκος): Καλέντζου 7 (1), Λύμουρα 14 (2), Χατζηνικολάου 9 (1), Βολονάκη, Σούλις 1, Πετρονίτε 10, Σαρέγκου, Γουίγκινς 8 (1), Κοσμά, Ντέιβις 9.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια