Μοιραία καθυστέρηση στο κέντρο Υγείας Βύρωνα

Πηγή: troktiko

“Οι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο καθώς και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου που είναι κάτοικοι του Δήμου Βύρωνα είναι υποχρεωμένοι να θεωρούν τα βιβλιάρια ασθενείας για διαγνωστικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Βύρωνα. Εκεί αρχίζει η Οδύσσειά τους….

Η θεώρηση γίνεται ΜΟΝΟ μια φορά την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη ), με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός και αναμονή τεσσάρων και πέντε ωρών ακόμη και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Επιπλέον να μην μπορούν να κάνουν ιατρικές εξετάσεις άμεσα (πολλές φορές η καθυστέρηση αυτή είναι μοιραία), περιμένοντας πότε θα έρθει η συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας για να γίνει η θεώρηση, εφόσον απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν οι εξετάσεις αυτές είναι να προσκομίσουν στα διαγνωστικά κέντρα θεωρημένο το βιβλιάριο ασθενείας.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

Εδώ και δεκαετίες η θεώρηση γινόταν στο ίδιο κτήριο για εμάς στο Βύρωνα ?,το γνωστό μας «Πολυατρείο».

Σήμερα το Πολυατρείο έχει γίνει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας , όμως η διαδικασία της θεώρησης δεν έχει να κάνει ούτε με τον Βύρωνα, ούτε με το Κέντρο Υγείας Βύρωνα ,αλλά με τον ΟΠΑΔ, που από τις αρμοδιότητες του ορίζει μέρες για τις θεωρήσεις των βιβλιαρίων υγείας .
Άλλωστε οι δήμοι έχουν πρόγραμμα θεωρήσεων μία ημέρα την εβδομάδα.

Σε περίπτωση ιδιαίτερης ανάγκης στην Λ. Κηφισίας 125, 8.00-13.30 θεωρούν καθημερινά αν δεν κάνω λάθος στο 6913128 μπορεί να εξυπηρετήσουν και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

east

Σχόλιο της Στάση Βύρωνα:

Εμείς, θέλουμε να σχολιάσουμε ότι το Κέντρο Υγείας του Βύρωνα, παρά τις σοβαρές και συγκεκριμένες αδυναμίες του, έχει πολλά πλεονεκτήματα και ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
Για το συγκεκριμένο θέμα, οι θεωρήσεις από τον ελεγκτή ιατρό του Δημοσίου, γίνονταν κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα, γιατί καταργήθηκε η μία μέρα;