Δεν τσαλακώνετε το όραμα μας?

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Προς την εφημερίδα ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

Αξιότιμοι κύριοι

Θα σας παρακαλούσαμε από το επόμενο φύλο της εφημερίδας ?Δημοτικός Αντίλογος? να μας εξαιρέσετε εντελώς από την σελίδα «Τα νέα των ομάδων του Βύρωνα»  όπως άλλωστε το είχατε πράξει και  τον προηγούμενο μήνα .

Ο  χώρος που εσείς πιστεύετε ότι μας αναλογεί και είναι δύο γραμμές ανά δύο τεύχη , δεν εκπροσωπεί  την προσπάθεια , την αξιοπρέπεια και την πραγματική εικόνα των δραστηριοτήτων μας .

Δεν ζητήσαμε να προβάλετε τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα , γι? αυτό  δεν έχετε και κανένα δικαίωμα να του δίνετε οντότητα που εσείς επιλέγετε, ανάλογα με τον χώρο που σας περισσεύει κάθε μήνα .

Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος από το «περίσσευμα» κανενός , ούτε επίσης να είμαστε το «γέμισμα»  κάποιου άλλου, αυτό τον χώρο σας τον επιστρέφουμε . Είμαστε  μέρος από το διεκδικούμενο και διαμορφούμενο καλύτερο αυριανό αθλητικό γίγνεσθαι του Βύρωνα και γι? αυτό είμαστε σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια αρκετά χρόνια ,προς ενημέρωση σας  .

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στο γήπεδο , εκεί είναι ο δικός μας χώρος, εκεί  θα μας βρουν όσοι μας αναζητήσουν και όχι σε εφημερίδες  που δίδουν χώρο ανάλογα με τις δημόσιες σχέσεις τους.

Αξιολογήστε και κρίνετε αντικειμενικά την συνολική εργασία μας  στο γήπεδο και στην τοπική κοινωνία  και αν είναι ίση με δύο γραμμές ανά τρίμηνο, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάτι πιο σπουδαίο κατά την κρίση σας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

…δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι να μας αδικούν και να μας βάζουν στα ψιλά . Δεν πρόκειται να ενταχθούμε κάπου για να απολαύουμε εύνοια από πουθενά , αυτά δεν έχουν θέση στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα,το ήθος ,η αξιοπρέπεια και ο αθλητισμός πάνε μαζί.