Αθηναϊκός: Θέλει την Ρουθ Ράιλι!

Πηγή: Superbasket

Ο σοβαρός τραυματισμός της Λατόγια Ντέιβις (κάταγμα στον καρπό) έφερε σοκ στον Αθηναϊκό ενόψει των υποχρεώσεών του στο EUROCUP και φυσικά για το γεγονός ότι η Ντέιβις είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ. Ωστόσο η διοίκηση δεν έκατσε με… σταυρωμένα τα χέρια και έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς ο στόχος βρέθηκε και μάλιστα αν αποκτηθεί θα είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του superbasket.gr, ο Αθηναϊκός θέλει την 31χρονη Αμερικανίδα διεθνής σέντερ Ρουθ Ράιλι (1.96) η οποία έχει κατακτήσει στο παρελθόν και χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική ομάδα της χώρας της.

Η Ρουθ Ράιλι έχει αγωνιστεί στο μαγικό χώρο του WNBA με την φανέλα του Μαϊάμι, του Ντιτρόιτ με το οποίο αναδείχθηκε το 2003 MVP των τελικών ενώ πλέον παίζει στο Σαν Αντόνιο.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμα με τον Αθηναϊκό να ελπίζει εντός των προσεχών ωρών να κλείσει την συμφωνία με την παίκτρια που είναι μεγάλης αξίας και έτσι η Ράιλι να δηλωθεί στην λίστα του EUROCUP καθώς σε λίγες ώρες λήγει εκπνέει και το χρονικό όριο. Ετσι να πάρει το αεροπλάνο και να είναι στην αποστολή της ομάδας την προσεχή Πέμπτη απέναντι στην Ντιναμό Κίεβ για την φάση των “16” της διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια