«Mε δύναμη από την Κηφισιά!» – Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

«ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠ? ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ» των Δ. Κεχαΐδη – Ελ. Χαβιαρά
Θεατρικό εργαστήρι Πνευματικού Κέντρου Δήμου Βύρωνα

Πρόκειται για ένα έργο που θίγει τους προβληματισμούς μιας παρέας γυναικών της αστικής τάξης. Τόπος διαμονής και χώρος δράσης τους η Κηφισιά.

Η Φωτεινή, η Μάρω, η Αλέκα και η κόρη της Ηλέκτρα, είναι οι ηρωίδες του θεατρικού έργου που επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Αρχίζουν τη δίαιτα και τη γυμναστική, ερωτεύονται, παντρεύονται, χωρίζουν. Τέσσερις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν και να ταξιδέψουν, που θέλουν να γελάσουν και να κλάψουν, που τσακώνονται και αγαπιούνται, που τα λένε όλα μεταξύ τους και θέλουν να είναι αισιόδοξες για το αύριο.

Σημερινό και μελλοντικό, για τις γυναίκες – άρα και για τους άνδρες – το έργο καταπιάνεται με τις σχέσεις των δύο φύλων, με τον έρωτα αλλά και την απομόνωση της σύγχρονης ζωής, τη σχιζοφρένεια της καθημερινότητάς μας?

Την Δευτέρα 25/01 και την Τρίτη 26/01, στις 20:00 στον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σκηνοθεσία: Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Βιβή Νικολάου (Αλέκα)
Παναγιωτα Χαιδεμενου (Ηλέκτρα)
Ρεβεκκα Φελεκιδου (Φωτεινή)
Σοφια Σταματογλου (Μάρω)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια