Στο ανακαινισμένο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού ο Δ.Α.Α.

Πηγή: ΕΜΕΑ

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, το Χαμόγελο του Παιδιού, μικροί και μεγάλοι, καλωσόρισαν στο σπίτι του Καρέα, το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τις συγχορηγούς εταιρείες J&P και ΤΟΜΗ, όσους δηλαδή εργάστηκαν μαζί για την οικοδομική ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Σε εκδήλωση που έγινε στο  σπίτι του Χαμόγελου στον Καρέα, οι μικροί οικοδεσπότες, 34 παιδιά από 7 μηνών έως 18 ετών, οργάνωσαν ένα πλούσιο “οικογενειακό τραπέζι”, γεμάτο από χαμόγελα, παιχνίδι και τραγούδια. Με το δικό τους ζεστό τρόπο, τα παιδιά του Χαμόγελου ευχαρίστησαν το αεροδρόμιο για τη μεγάλη του αγκαλιά όλα αυτά τα χρόνια και τη βοήθεια που πρόσφερε με την τελευταία πρωτοβουλία να τους εξασφαλίσει ένα πιο ασφαλές, άνετο και λειτουργικό σπίτι.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ, Γιάννης Παράσχης, και  εκπρόσωποι των συγχορηγών J&P και ΤΟΜΗ, ήταν όλοι εκεί και μοιράστηκαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια