Ο Δήμος Βύρωνα στην έκθεση Polis 2009

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

“Πράσινη πόλη? Μια πόλη να ζεις”. Αυτό είναι το όραμα μας στο Δήμο Βύρωνα, να κάνουμε την πόλη μας την πιο «πράσινη» του λεκανοπεδίου, αλλά και μια πόλη πρότυπο σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό το όραμα αλλά και τις δράσεις μας θα παρουσιάσουμε στην 7η έκθεση “Polis”,ψ

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει για 4η φορά στην έκθεση “Polis”, την πρώτη έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιου Φορέα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με συνδιοργανωτή την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) τον επιστημονικό και τεχνικό σύμβουλο της Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης.

Το περίπτερο του Δήμου Βύρωνα είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον. O Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στη συμμετοχή του Δήμου Βύρωνα τόνισε μεταξύ άλλων ότι “με χρώματα και εικόνες που αναδεικνύουν τη σημασία του πρασίνου και με σύνθημά «Πράσινη πόλη? Μια πόλη να ζεις», αποδεικνύουμε ότι το περιβάλλον μπορεί και πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας”. 

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Polis 2009

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια