Η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα «…αγωνίζεται» και εκτός ωραρίων εργασίας?

Πηγή: Α.Ο. Καρέας

Η ομάδα  έχει μεγάλη σημασία να μετακινείτε μαζί  ,πολύ απλά γιατί …έτσι γίνεται η ομάδα ,έτσι τα μέλη της νιώθουν ότι είναι όλοι μαζί και περνούν ακόμα και αυτή την μικρή μισαωρη μετακίνηση σαν σύνολο , οι συμπεριφορές της ομαδικότητας των νεαρών αθλητών που εκπαιδεύουμε περνούν και από την αποστολή.

Με την έναρξη των πρωταθλημάτων νεαρών ηλικιών (Παιδιών, Εφήβων, Κορασίδων ,Νεανίδων, Πανκορασίδων) ξεκίνησαν και τα οργανωτικά θέματα που μας απασχολούν ,ένα από αυτά ήταν και η μεταφορά των παιδιών.

Η μέχρι πρότινος μεταφορά των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Καρέα με ΙΧ δεν αποτελούσε και την καλύτερη λύση αλλά την αναγκαία ,δεδομένου ότι η διαδικασία του αγώνα σαν  βιωματική εμπειρία θέλουμε να περιλαμβάνει και την αποστολή μετακίνηση από ?προς την περιοχή του αγώνα εκτός έδρας των αθλητών όλων μαζί .

Η μίσθωση τριών- τεσσάρων πούλμαν την εβδομάδα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων , οικονομικά είναι δυσβάσταχτη με τις υπάρχουσες συνθήκες  στον ερασιτεχνικό αθλητισμό , έτσι βλέπουμε τις περισσότερες ομάδες για τις μετακινήσεις εντός Αττικής να χρησιμοποιούν ΙΧ .

Πιστέψαμε ότι θα είχε αξία να αναδείξουμε ένα θέμα σε αναθεώρηση και να ζητήσουμε την βοήθεια  του Αθλητικού Οργανισμού να μεσολαβήσει ώστε να γίνεται χρήση κατά τις απογευματινές ώρες των πούλμαν της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τις ανάγκες των νεαρών αθλητών.

Η απάντηση ήταν καταφατική  ,άμεση και αποτελεσματική !

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό Οργανισμό και την Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα για την ανταπόκριση τους ,στην  βοήθεια των μετακινήσεων μας  ,στα πλαίσια των των αγωνιστικών  υποχρεώσεων των παιδιών  .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια