Την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας γιορτάζει ο Βύρωνας

Πηγή: Ναυτεμπορική

Την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας γιορτάζει αύριο Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009 ο Δήμος Βύρωνα, με τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και συμβολικών δώρων στους οδηγούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο Δήμος για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιεί αύριο Τρίτη στον Βύρωνα, ενημερωτική καμπάνια για την ασφαλή οδήγηση. Tο πρωΐ, σε τρία κομβικά σημεία του Δήμου, ο Δήμαρχος Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τροχαία, μαθητές, εθελοντές, ο ΣΠΑΥ, η ΕΛΠΑ και η «Αρχιμήδης Νεονάκης Α.Ε.» (συλλογή μετάλλων προς ανακύκλωση), θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και συμβολικά δώρα: μπλουζάκια, φαρμακεία για το αυτοκίνητο και κονκάρδες.

Ο Δήμαρχος, Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, ο οποίος θα συναντηθεί και θα μιλήσει με διερχόμενους οδηγούς στη συμβολή των Λεωφόρων Καρέα και Κατεχάκη από τις 8 έως τις 10 το πρωΐ, μαζί με τον Διοικητή της Τροχαίας Καισαριανής, Γιώργο Πανταζόπουλο, αναφερόμενος στη δράση τόνισε:

«Ασφαλείς πρέπει να είμαστε κάθε φορά που οδηγούμε ή τουλάχιστον πρέπει να τηρούμε τους κανόνες, έτσι ώστε να περιορίζουμε τις πιθανότητες κάποιου ατυχήματος. Στο Δήμο Βύρωνα παραμένουμε χρήσιμοι και σε θέματα καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως στην οδήγηση: «Αλλάζουμε συνήθειες και χειρονομίες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια