Νίκησε και συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΘΝΕ!

Πηγή: Αθηναϊκός F.C. 1917

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχοπτώσεως ο Αθηναϊκός κέρδισε και το Αίαντα Ταύρου κάνοντας την τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς και το πολύ κάλο σερί να παραμένει αήττητος σε όλα τα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ομάδα τους Τάσου Τασιοπουλου αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες όσο αναφορά τον αντίπαλο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο δεν κινδύνευσε καθόλου από τον Αίαντα. Ο Ζαφειράκης (ο καλύτερος στο αγώνα)στο 19?και ο Σταύρου(3ος σκορερ στο ομιλο) στο 75?σημείωσαν τα γκολ των νικητών.

Στο τέλος του αγώνα οι φίλοι της ομάδας του Βύρωνα ζήτησαν απο την ομάδα τη νίκη και μεσαστο Μπραχάμι την Κυριακή,που θα βοηθήσει βαθμολογικά άλλα και ψυχολογικά για την υπόθεση της ανόδου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κυριακόπουλος (ΣΔ Αθηνών)
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Καραμπάς, Μπίνας, Αλεξόπουλος, Στρατής, Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Σταύρου, Μανταδάκης (85? Μπελέρι), Ζαφειράκης (90? Σπέρτος), Μπίτιλης (72? Παναγόπουλος)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια