Ευκαιρίας δοθείσης…

Ευκαιρίας δοθείσης  σχετικά με το περιστατικό που περιέγραψε η Ένωση Βύρωνα, για τις ώρες και την άδικη συμπεριφορά τμήματος της Αναγέννησης Βύρωνα  , θα ήθελα να γνωρίζω  υπεύθυνα όμως,  αν μπορεί κάποιος τελικά να σέβεται τον «αθλητή» και να τον κοιτά στα μάτια και αύριο*,  να μας δώσει απαντήσεις στα εξής:

  1. Ποιος  φορέας ή πρόσωπο ?καταρτίζει το γενικότερο πλάνο κατανομής των προπονητικών ωρών  στους αθλητικούς χώρους του Βύρωνα.
  2. Ποιος επιλέγει σε ποιο αθλητικό χώρο θα εντάξει τον κάθε σύλλογο, γιατί  έχουμε ξεχάσει ότι άλλοι παίζουν επί σειρά ετών στο Μυρακτής καταδικασμένοι μόνοι τους  (εξ αιτίας του αδύνατου parking στην περιοχή του Λυκείου)
  3. Ποια είναι τα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί ώστε να αποφασίζουν  οι υπεύθυνοι την κατανομή ωρών συνολικά ?( ο αριθμός αθλητών , η κατηγορία, οι δημόσιες σχέσεις? )
  4. Ποιος επιλέγει και κατόπιν ποιάς συνεννόησης το αν βολεύει μία ομάδα ,η προπονητική ώρα που της δόθηκε? (Γιατί άλλοι ζητούν και παίρνουν όσες και όποιες θέλουν , και άλλοι παίρνουν όσες τους δώσουν ή όσες περισσέψουν ? )
  5. Κάποιοι θεωρούν ή θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν διευρυμένες υποχρεώσεις?  γενικά  και  εξαιτίας αυτού ίσως, απολαμβάνουν  , χρήματα (βλ. χορηγίες), γιορτές , φιέστες και αφίσες πληρωμένες από «άλλους», ώρες (βλ. κλειστά με αποκλειστικές χρήσεις), αγκαλιές που έχουν πλέον κουράσει ? και απαιτούν  από τους υπόλοιπους να έχουν μόνιμα, μειωμένες απαιτήσεις και να μιζεροφυτοζωούν , ποιος τους έδωσε αυτή την εντύπωση?

Όποιος τους βοήθησε να καβαλήσουν το καλάμι να τους βοηθήσει να το κατέβουν ,γιατί στον αθλητισμό βασική αρχή είναι ο σεβασμός και όπως έχω ξαναπεί και το καλοκαίρι , έχουμε δείγματα ότι  σεβασμός και μέτρο από κάποιους λείπει!

*Επειδή  προσωπικά αδυνατώ να δίνω αξιόπιστες και λογικές απαντήσεις όταν δεν τις έχω και επειδή οι αθλητές δεν αρκούνται σε χαζοδικαιολογίες , ας αναλάβει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα και να πει σε ένα παιδί 15-16 ετών:

« Eγώ επέλεξα παιδί μου να γυρνάς χειμωνιάτικα μετά τις 11.00  στο σπίτι σου, εγώ επέλεξα παιδί μου να μην έρχεται  να σε δει κανείς  εδώ και κάποια χρόνια, εγώ επέλεξα παιδί μου να παίζεις ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ? εννοώ το Μυρακτής φυσικά, εγώ επιλέγω παιδί μου να κάνω ότι θέλω ?!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια