Εγκαίνια χώρου αναψυχής στον Καρέα

Πηγή: Ναυτεμπορική

Ένας χώρος αναψυχής και καλαισθησίας δημιουργήθηκε δίπλα στον Υμηττό, χάρη στην αποκλειστική χρηματοδότηση της Νομαρχίας Αθηνών. Ο Πρότυπος Πολυχώρος Αναψυχής «Κατερίνα Κουγιά», που βρίσκεται έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα, εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από το Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό και το Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά.

Πρόκειται για ένα χώρο με έκδηλη την καλαισθησία αλλά και αισθητή την ασφάλεια που προσφέρεται για περίπατο και προσφέρει με τη σειρά του στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν στις παιδικές χαρές και τη γεμάτη πράσινο και υδάτινο στοιχείο έκτασή του, συνολικού προϋπολογισμού: 840.000? .

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, ο Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε: «Η Νομαρχία Αθηνών, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της, έχει εγκρίνει με ομόφωνες αποφάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου, από το 2006 έως και σήμερα, 110.000.000 ? για έργα αναπλάσεων σε όλους τους Δήμους αρμοδιότητάς της…».

Της τελετής των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός χωροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής-Βύρωνος και Υμηττού, κ. Δανιήλ. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος, Αντινομάρχες και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας αλλά και εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής του Καρέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια