Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του Mama Africa Art Festival

Πηγή: MiC

Ενημέρωση: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του Mama Africa Art Festival, που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο 5 και αύριο Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Το Mama Africa Art Festival 2009 επιστρέφει με την ίδια φιλοσοφία που είχε και τις προηγούμενες φορές που πραγματοποιήθηκε. Συνεχίζει την προσπάθεια του στοχεύοντας για άλλη μια φορά στο να αναδεικνύει τον πολιτισμό της Αφρικής και να ενημερώνει ποιοτικά το κοινό του για τον υπέροχο πνευματικό και καλλιτεχνικό πλούτο της. Πέρα όμως από την Αφρικάνικη μουσική σκηνή το φεστιβάλ συνεχίζει και φέτος να παρουσιάζει μουσικές από όλο τον κόσμο και από διαφορετικά είδη κάτι που ζήσαμε από την πρώτη κιόλας χρονιά και συνεχίζει ως σήμερα δίνοντας μας τη χαρά να ακούμε και να ανακαλύπτουμε μουσικές και νέα καλλιτεχνικά σχήματα από την ευρύτερη παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το φεστιβάλ φέτος οργανώνει ένα γιορτινό μουσικό 3ήμερο την Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 4-5-6 Σεπτεμβρίου 2009 στην Αθήνα στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βύρωνα.

Πολύ μεγάλα καλλιτεχνικά σχήματα από όλο τον κόσμο, πολλών και διαφορετικών μουσικών ηχοχρωμάτων πρόκειται να βρεθούν μαζί μας στο γιορτινό 3ήμερο του Mama Africa Art Festival 2009. Χαράζοντας μια γραμμή στο παγκόσμιο μουσικό χάρτη, το μουσικό μας καραβάκι, θα ξεκινήσει από την Αφρική, θα διασχίζει την Ευρώπη, θα περάσει από την Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ωκεανία και θα αγκυροβολήσει στο Βύρωνα στη σκηνή του θεάτρου Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Οι OBRINT PAS, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, DUB REBELLION, NEO YORUBA PEOPLE, SK ROOTMAN, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ, GAD, ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ, ΒRO SILVA (o), PALYRRIA, ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΡΑΡΔΗΣ, SOUL FIRE, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ, GLOBAL VIBE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ, Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΒΑΣ. ΧΟΥΝΤΑΣ κ.ά. αναμένετε να μας χαρίσουν ένα αξέχαστο γιορτινό τριήμερο πολιτισμού. Εκθέσεις, work shops, γευσιγνωσία, και άλλα πολλά δρώμενα θα περιλαμβάνονται στις 3ημερες εκδηλώσεις του φεστιβάλ καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η τιμή του εισιτηρίου διατηρείτε και φέτος σε πολύ χαμηλά επίπεδα κάτι που άλλωστε προσπαθήσαμε να καθιερώσουμε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάσαμε το Mama Africa Art Festival. Φέτος τα εισιτήρια θα διατίθενται στις εξής τιμές: προπώληση 3ημέρου 40 ευρώ, δηλαδή περίπου στα 13 ευρώ την ημέρα και 25 ευρώ για κάθε ξεχωριστή ημέρα.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

www.myspace.com/mamaafricaartfestival.com
www.mamaafricaartfestival.gr

Παρασκευή 4/09/2009
Δημήτρης Ζερβουδάκης, Λιζέτα Καλημέρη, Bro Silva (O), Αντώνης Μιτζέλος, Σοφία Γεωργαντζή, Αλέξης Γεραρδής, Βασίλης Βασιλάτος «Ιστορίες για κρουστά»

Σάββατο 05/09/2009
Neo Yoruba People, GAD, Soul Fire, SK Root man, Global Vibe, Θοδωρής Μαστρογιαννάκος

Κυριακή 06/09/2009
Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες, Βarbara Luna, Dub Rebellion,
Big Matata, Pallyria, Γρηγόρης Ρουμελιώτης, Βασίλης Χούντας

-Mαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα συμμετέχει και το πολυφωνικό σχήμα «ΔΙΩΝΗ» όπου παρουσιάζουν μαζί για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό τραγούδια της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ». Το πολυφωνικό σχήμα «ΔΙΩΝΗ» αποτελείται από τις: Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση και τις Ευαγγελία, Παρασκευή και Χριστίνα Γκόγκου.

Ώρα έναρξης: 15:00

Τιμή εισιτηρίου: 25?
Τιμή εισιτηρίου για το τριήμερο: 40?
Προπώληση εισιτηρίων από 10 Αυγούστου
Προπώληση Ηλεκτρονική από 10 Ιουλίου

Προπώληση εισιτηρίων:
Δημαρχείο Βύρωνα Καραολή & Δημητρίου 32-36
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. ? 2.30 μ.μ.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (Παλαιό Δημαρχείο)
Κύπρου & Ευαγγελικής Σχολής
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. ? 8.00 μ.μ.
Ταμεία Θεάτρων Βράχων:
Από Βύρωνα: Καθημερινά 6.00 μ.μ. ? 10.00 μ.μ.
Από Υμηττό: τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ. ? 10.00 μ.μ.
Δισκοπωλεία «METROPOLIS»
Δισκοπωλείο «SALINA» Υμηττού 125, Παγκράτι
Τicket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
www.ticketservices.gr τηλ: 210 7234567
www.i-ticket.gr τηλ. Κρατήσεις: 801-11-60000

Συγκοινωνία:
Λεωφορεία 732-054-203-204
Τρόλεϊ Νο 11 (Κολιάτσου ? Τέρμα Ν. Ελβετίας)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια