7th Country Music Festival

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Είναι το έβδομο Φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ που πλέον αποτελεί θεσμό για την ελληνική πολιτιστική πραγματικότητα. Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός και ιδιαίτερα ξεχωριστός. Εφέτος ακόμη περισσότερο αφού ο Νίκος Γκαραβέλας παρουσιάζει στις 12 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων Μελίνα Μερκούρη, τους Grascals, ένα Country Bluegrass συγκρότημα που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή μουσική σκηνή.
Οι Grascals είναι αυτήν τη στιγμή το πιο διάσημο και βραβευμένο συγκρότημα στον χώρο της Country Bluegrass μουσικής, ενώ η δεκαετής συνεργασία τους με την ντίβα της Country μουσικής Dolly Parton τους έχει δώσει ξεχωριστό μουσικό στιλ και σκηνική παρουσία. Επίσης έχουν συνεργαστεί με τους: Brooks & Dunn, Dierks Bentley, Patty Loveless, Mac Wiseman, J. D. Crowe, Charlie Daniels, Kenny Rogers, Steve Wariner, Vince Gill, Τhe Jordanaires και πολλούς άλλους.
Αν ακούτε Bluegrass και φαντασιώνεστε μπάντζα, βιολιά και απόλυτους ρυθμούς, έχετε απόλυτο δίκιο, αν και δεν φαντάζεστε την ποιότητα του ήχου, ούτε και το ταλέντο των μουσικών! Έχουν κατακτήσει κάθε θεσπισμένο βραβείο ως συγκρότημα αλλά και ως μουσικός ο καθένας ξεχωριστά.
Τη συναυλία ανοίγει ένα ελληνικό συγκρότημα. Οι Silver & The Hidden Cash έρχονται από τα Γιάννενα, ενώ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας τους ? το 2006 ? έχουν τρελάνει με τις απρόβλεπτες εμφανίσεις τους. Ξεχωρίζουν οι συνεργασίες τους με τον SteveWynn και τη LindaPitmon. Οι επιρροές τους προέρχονται από τον χώρο της Country μουσικής: Από τους StanleyBrothers και τον PeteSeeger μέχρι τον JohnnyCash και τις DixieChicks.

Ο Νίκος Γκαραβέλας ως διοργανωτής υπόσχεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα χαρίσει άλλη μία συγκλονιστική μουσική βραδιά στους πιστούς των Country Music Festivals, μία βραδιά που θα μείνει στο μυαλό και στην ψυχή μας!

The Grascals
TerryEldredge ? κιθάρα
JamieJohnson ? κιθάρα
Terry Smith ? μπάσο
DannyRoberts ? μαντολίνο
Kristin Scott Benson ? μπάντζο
Jeremy Abshire ? βιολί.

Silver & the Hidden Cash
Τζίζαςφωνή, κιθάρα, φυσαρμόνικα
Κλουζό – κιθάρα, φωνή
Ντάλλας: – μπάσο, επ? ουδενί φωνή
Νουμερούλα – φωνή
Σκουπ – τύμπανα
Μάμα – φωνή
Φτντχτ – φωνή, πιάνο
Μπάντζω – μπάντζο, ηλεκτρική κιθάρα
Β. Δεηθώμεν ? βιολί
Κρις Τρόμπετ – τεχνικός διευθυντής


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια