Θέατρο και συναυλίες στη «σκιά των Βράχων»

Πηγή: Τα Νέα

Με τους… παρδαλούς «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, που έκαναν πρεμιέρα στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, εγκαινιάζονται απόψε στον Βύρωνα οι 27 συνολικά εκδηλώσεις του 22ου Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».

Ακολουθεί «Η όπερα της πεντάρας» των Μπρεχτ- Βάιλ, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στέλιο Μάινα (24/8). Με αφετηρία το Μπουένος Άιρες και προορισμό τον Πειραιά, η μουσική παράσταση «Cargo» με τους Πέμη Ζούνη, Ελένη Πέτα παρουσιάζεται στις 25 Αυγούστου. Η «Μήδεια» του Μποστ, στις 2 Σεπτεμβρίου. Η «Άλκηστις» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, και οι «Χοηφόρες» του Αισχύλου, με τη Λυδία Κονιόρδου, στις 8 και 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ένα ταξίδι στον πολιτισμό της αφρικανικής ηπείρου προσφέρει το φεστιβάλ «Μama Αfrica Αrt Festival» (4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου). Και για τους λάτρεις της κάντρι πραγματοποιείται το «7ο Country Μusic Festival» (12/9).

Συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου, Μίλτου Πασχαλίδη, Ρίτας Αντωνοπούλου πραγματοποιείται την 1η Σεπτεμβρίου. Μία μέρα πριν είναι η συναυλία των Χρήστου Θηβαίου, Γιάννη Χαρούλη, ενώ ακολουθούν οι Τάνια Τσανακλίδου, Μάρθα Φριντζήλα (3/9), ο Σωκράτης Μάλαμας (9/9), και οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Γαλάνη, Παύλος Παυλίδης (16, 18 και 23/9).

Μνήμες από τη Μικρά Ασία και το ρεμπέτικο της προσφυγιάς εμπνέουν τη μουσική παράσταση «Ιωνίας εγκώμιον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Βόγλη (13/9). Το αφιέρωμα «30 χρόνια Γιάννης Κούτρας» πραγματοποιείται την επόμενη μέρα.

Η μουσική παράσταση «Για έναν έρωτα!» του Σταμάτη Κραουνάκη με τη Σπείρα Σπείρα παρουσιάζεται στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ το αφιέρωμα στον Ηλία Κατσούλη στις 28 του μήνα.

Πληροφορίες: http://www.festivalbyrona.gr

Εισιτήρια: 10- 40 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια