Faith Νo Μore απόψε στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: Τα Νέα

Ήταν λόγος για αρκετούς φαν του ροκ να αλλάξουν τις διακοπές τους και να μείνουν για λίγο ακόμα στην πόλη. Καθώς ένα από τα πιο σημαντικά ροκ γκρουπ των τελευταίων χρόνων, οι Faith Νo Μore, έρχονται για συναυλία στα μέρη μας, έχοντας μόλις επιστρέψει δυναμικά στη ροκ δράση.

Έντεκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους, ο Μάικ Πάτον και η παρέα του είναι πάλι μαζί, ενώ έχουν ήδη εξερευνήσει τις πιο απίθανες του ροκ, και όχι μόνο, γωνιές. «Μέταλ ροκ» αλλά και φανκ ώς και τζαζ, οι Faith Νo Μore βάζουν τη σφραγίδα τους σε μουσική και λάιβ. Η μπάντα από την Καλιφόρνια έχει ιστορία, φανατικούς θαυμαστές από τα πρώτα χρόνια και ένα νέο κοινό που έχει και αυτό την ευκαιρία να δει το συγκρότημα στη σκηνή. Για όλους αυτούς, οι Faith Νo Μore- με την ετικέτα της Rhino Records- κυκλοφόρησαν μόλις ένα διπλό CD συλλογή, το «Τhe Very Βest Definitive Ultimate Greatest Ηits Collection», μια περιεκτική ματιά στην ιστορία της μπάντας από την Καλιφόρνια. Και ενώ ακόμη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ώστε το επόμενο βήμα τους να είναι μουσική για ταινίες, για βίντεογκεϊμ, ένα καινούργιο άλμπουμ ή ακόμη περισσότερα λάιβ, οι Faith Νo Μore εμφανίζονται απόψε στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.

Εισιτήρια 45 ευρώ (55 στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια