Faith No More στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: e-go.gr

Oι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό. Και για μια φορά, αποδείχθηκαν πραγματικότητα. Οι Faith No More θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου, για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα!

Πρόκειται για την μπάντα που παρουσιάσε έναν ήχο τόσο ξεχωριστό όσο του Frank Zappa, που δημιούργησε τον όρο alt.metal, που έμπλεξε metal, rock, hiphop, alternative, αυτοσχεδιασμό, jazz, τον Lionel Richie και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο πιο εκλεκτικός ακροατής, με έναν frontman (Mike Patton) σχεδόν παρανοϊκο (άλλοι το λένε ιδιοφυϊα). Και που έκανε παρ’όλα αυτά, παγκόσμια επιτυχία. Και που κανεις δεν πίστευε ότι θα δουμε ποτέ ξανά μαζί στην σκηνή, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Μετά από 11 χρόνια απουσίας, χωρίς καμία προηγούμενη ένδειξη, αποφάσισαν να επανενωθούν την περασμένη άνοιξη. Η ζήτηση τεράστια: μέσα σε ελάχιστο χρόνο, το όνομα τους φιγουράρει ως headliner στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά open-air festivals, ο μουσικός τύπος παγκοσμίως παραληρεί μπροστά στον αντίκτυπο του re-union για την rock, την metal και την alternative μουσική και υποδέχεται τις εμφανίσεις τους (η πρώτη στις 10 Ιουνίου) με υμνητικά κείμενα που επιβεβαιώνουν τον μύθο των Faith No More.

Και δικαιολογημένα: το ότι οι Mike Patton, Jon Hudson, Roddy Bottum, Mike ?Puffy? Bordin, Billy Gould βρίσκονται μαζί στην σκηνή, αποτελεί το πλέον καυτό συναυλιακό νέο εδώ και πολύ καιρό, γιατί 11 χρόνια μετά από μια καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν – πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι, 10 εκατομμύρια πωληθέντες δίσκοι παγκοσμίως, υποψηφιότητες για βραβεία Grammy και MTV, βραβεύσεις από τα πιο σημαντικά έντυπα (Kerrang, Q, The Face, NME, Revolver, Metal Hammer, Classic Rock, Village Voice), αναφορά σε όλες τις σημαντικές λίστες για τα 90ς, για το rock και το hard rock και το metal, και πόσα άλλα ακόμα κατορθώματα – παραμένουν ένας από τους ελάχιστους πραγματικά αμόλυντους μύθους της ροκ ιστορίας, γιατί κανείς δεν μπορεί να πει ότι συμβιβάστηκαν σε οτιδήποτε.

Οπότε: “We Care A Lot”, “Epic”, “Midlife Crisis”, “A Small Victory”, “Jizzlober”, “Evidence”, “Digging The Grave”, “Ashes to Ashes”, “Easy” και όλα τα άλλα τραγούδια τους, στις 10 Αυγούστου στον Βύρωνα.

10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Θέατρο Βράχων Βύρωνα

Εισιτήρια:

Πωλούνται από την Παρασκευή 3 Ιουλίου:

  • 45 Ευρώ στην προπώληση  (στα καταστήματα Metropolis, ACS, Ελευθερουδάκης, Public, Tickethouse και στα www.ticketquest.gr και www.i-ticket.gr)
  • 55 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του Θεάτρου Βράχων.

Πληροφορίες: 210 9625105 (12.00 – 17.00 καθημερινές).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια