Την Κυριακή 5 Ιουλίου ποτίζουμε

Πηγή: ΣΚΑΪ

Με το πότισμα των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στον Υμηττό, συνεχίζεται η εκστρατεία του ΣΚΑΪ, την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Θα ποτιστούν τα δενδρύλλια που φυτεύτηκαν στο Βύρωνα και η δράση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Υμηττού.

Τα σημεία συνάντησης είναι πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα.

Επίσης, σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας θα γίνει το πόστιμα των δενδριλίων στην περιοχή της Αιξωνής. Σημείο συνάντησης, το τέρμα οδού Δαβάκη, μπροστά από το παλιό λατομείο.

Mιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) Νίκος Χαρδαλιάς επισήμανε ότι με το πότισμα στον Υμηττό “δίνουμε μήνυμα πως ό,τι κάνουμε δεν είναι αποσπασματικό και με ημερομηνία λήξης”.

“Ο Υμηττός είναι ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου και οφείλουμε να τον προστατέψουμε αν πραγματικά σεβόμαστε τα παιδιά μας” πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στο πότισμα θα συμμετάσχουν:

Οι “Φίλοι του δάσους” , το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού, ο Σύλλογος Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, η εθελοντική ομάδα “Δικαίωμα Ζωής” Γλυφάδας, η “Διαδημοτική Επιτροπή για τη Διάσωση του Υμηττού” , ο σύλλογος εργαζομένων δήμου Βύρωνα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Τμήμα Βύρωνα), οι πρόσκοποι Βύρωνα, το αθλητικό σωματείο “Αθηναϊκός” και η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Υμηττού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια