Πήρε Χαρτοπεάνου η Αναγέννηση Βύρωνα

Πηγή: hatzi-handball.blogspot.com

Την πέμπτη και τελευταία της αλλοδαπή αθλήτρια απέκτησε η Αναγέννηση Βύρωνα, που συνεχίζει την εντυπωσιακή της ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 γυναικών. Συγκεκριμένα πήρε την δεξιά ίντερ Ιωάννα Χαρτοπεάνου, η οποία την περασμένη χρονιά έπαιζε στην Πλοέστι. Η 24χρονη (1,83 μ. ύψος) είναι η 4η Ρουμάνα που αποκτά η Αναγέννηση μετά τις Οσμάν Γκιουλέρ (δεξιά ίντερ), Αντριάννα Φάκα (τερματοφύλακας) και Καταλίνα Πέτρε (δεξιά εξτρέμ), ενώ στο ρόστερ της υπάρχει και η Σέρβα πίβοτ Λίντια Στέβιτς.

Η ομάδα αναμένεται να κάνει άλλη μια κίνηση στην θέση του πλέι μέικερ για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της και αυτή εκ των προτέρων, αφού έχει συμπληρώσει τον αριθμό των αλλοδαπών θα είναι ελληνίδα.

Οσον αφορά τις σχέσεις με την Ορμή Λουξ -που πήγαν να τιναχτούν στον αέρα μετά την μεταγραφή της Πέτρε- αυτές αποκαταστάθηκαν μετά το τηλεφώνημα του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά στον Ανδρέα Κόγκα. Ο πρώτος ενημέρωσε τον διευθυντή των Πατρινών πως δεν γνώριζε πως η Πέτρε είχε συμφωνήσει με την Ορμή, ούτε και πως την είχε ανακοινώσει, ενώ η Ρουμάνα τους συστήθηκε ως ελεύθερη και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ των δύο σωματείων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια