Ξεκινάει το Cosmic Festival στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: ΕλCulture

Ένα διήμερο ταξίδι στις μουσικές του κόσμου, το Cosmic Music Festival πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.





Τετάρτη 15 Ιουλίου

Femi Kuti & The Positive Force

Ο νιγηριανός “γίγαντας” του afro-beat για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με 13 μουσικούς επί σκηνής, ο Femi Kuti και οι Positive Force γκρουβάρουν ανεξέλεγκτα στη σκηνή του θεάτρου Βράχων.

!!! (Chk, Chk, Chk)

Η προηγούμενη εμφάνισή τους στην Αθήνα (Synch 2007) κατέπληξε το ελληνικό κοινό με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για ένα από τα πιο “δυνατά” live των τελευταίων ετών. Ακρως εκρηκτικό show με funky beats και dance attitude.

Nneka

Soul αίσθηση, funk ενέργεια και hip hop δυναμική από “τη νέα Lauryn Hill” σύμφωνα με τον διεθνή μουσικό Τύπο. Το νέο “διαμάντι” της afro-beat music, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τώρα που συμβαίνει.

Πέμπτη 16 Ιουλίου

Ska Cubano

Ska, Mambo, Reggae, Calypso, Jazz, R&B. Ρετρό μαγεία με σύγχρονο ρυθμό και άκρως ξεσηκωτικό αποτέλεσμα. Μία εκρηκτική μουσική πανδαισία που συνδέει την κουλτούρα της Καραϊβικής με αυτή της Τζαμάικα.

Roy Paci & Aretuska

Ενα ξέφρενο γλέντι συνδυάζοντας mambo, reggae, rock-folk, ska, jazz και αφρικανικούς ρυθμούς. Ο διεθνούς φήμης τρομπετίστας από την Σικελία, εκτός από ιδρυτικό μέλος των Radio Bemba Sound System, που συνοδεύουν τον Manu Chao στις συναυλίες του, είναι και ένας από τους μόνιμους συνεργάτες του Mike Patton (Faith No More).

Maraveyas Ilegal

Ακροβατώντας μουσικά μεταξύ του δυναμισμού του Manu Chao και του λυρισμού του Τonino Carotone. Ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του Maraveyas Ilegal, έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού τόσο με την πληθωρική τους μποέμικη σκηνική παρουσία, όσο και με την χιουμοριστική στιχουργική τους διάθεση.

 

Πηγή: http://www.goculture.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια