Η Giusy Ferreri στο Θέατρο Βράχων

Η ΕΛΒΑ παρουσιάζει τη γνωστή και αγαπημένη Ιταλίδα ερμηνεύτρια Giusy Ferreri, η οποία βρίσκεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα στην κορυφή των charts, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού.

Οι θαυμαστές της Ιταλίδας τραγουδίστριας, θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της, όπως NOVEMBRE και NON TI SCORDAR MAI DI ME, καθώς επίσης και τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο, «GAETANA» και όχι μόνο?

Η Giusy Ferreri δίκαια μπορεί να θεωρηθεί η πιο hot τραγουδίστρια της εποχής μας και δεν είναι τυχαίο ότι οι επιτυχίες της παίζονται συνεχώς σε όλα τα ραδιόφωνα, τα club και τα bar της Ελλάδας.

Γεννημένη στο Palermo η Giusy προτιμά να ζει στην ησυχία του Abbiategrasso (περιοχή της Lombardia κοντά στο Μιλάνο) απ? ότι στη χαοτική πόλη του Μιλάνου. Όπως η ίδια λέει, δεν είναι συνηθισμένη στο χάος, της αρέσει να ζει στη μεγάλη μητρόπολη για τη διασκέδαση, αλλά το βράδυ προτιμά να γυρίζει στην ηρεμία που της προσφέρει η περιοχή της και να συγκεντρώνεται στη μουσική της.

Τη Giusy Ferreri πολύ συχνά την παρομοιάζουν με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse για το ερμηνευτικό της στυλ και για το ταλέντο της. Η ίδια βέβαια απαντάει, «Eίμαι κολακευμένη, εκτιμώ την Amy σαν μια μεγάλη καλλιτέχνιδα, παρόλα αυτά έχουμε πολύ διαφορετικές μουσικές διαδρομές. Είμαστε και οι δυο ερωτευμένες με την Blues και την Soul, εγώ όμως έχω ερευνήσει πιο Dark ηχητική.»

Από τα 14 της, με την πρώτη της cover band τραγουδούσε μεταξύ και άλλων μεγάλων συμβόλων της μουσικής, τραγούδια των PJ Harvey, Linda Perry, Janis Joplin, Siouxise, Fiona Apple, Queen, AC/DC, Liftiba και Timoria. Στα 15 της πέρασε από το pop-rock της Alanis Morissette και του Skunk Anansie στα Blues της Billy Holiday και Bessie Smith. Στα 21 ήταν fan του Jeff Buckley και της Fiona Apple και η μεγάλη στιγμή για τη Giusy Ferreri έφτασε το 2008, όπου κέρδισε την πρώτη θέση στο talent show EX FACTOR της Ιταλίας και με το single ?NON TI SCORDAR MAI DI ME? έγινε η αγαπημένη ερμηνεύτρια όλων με την αισθαντική φωνή που την εκτόξευσε στα ύψη των charts, καθιστώντας την για πολλές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Όταν η ίδια μιλάει για τον εαυτό της και για τη μουσική αναφέρει : «Ο δικός μου μουσικός κόσμος είναι σύνθετος, θέλω να ωριμάσω σαν τραγουδίστρια και να δείξω τη δημιουργικότητα μου και στο επόμενο album. Τώρα θέλω να βελτιώνω ολοένα το ερμηνευτικό μου ταλέντο μέσα από μια πολύτιμη σύγκριση με μεγάλους καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως ο Tiziano Ferro.»

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων η μοναδική Giusy Ferreri με το group της θα απογειώσει τους χιλιάδες θαυμαστές της και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε μιά καλοκαιρινή βραδιά χρωματισμένη από τη μοναδικότητα της φωνής της.


Πηγή: http://www.men24.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια