Στον Βύρωνα μέσω… Πάτρας

Στις 11 Ιουνίου, με ένα αρκετά πομπώδες δελτίο Τύπου, η Ορμή ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την Καταλίνα Πέτρε, επισημαίνοντας ότι η Ρουμάνα εξτρέμ έστειλε και υπογεγραμμένο το νέο της συμβόλαιο.

Από τότε πέρασαν δύο εβδομάδες και χθες η Αναγέννηση Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση της Πέτρε (!), αλλά και της Αντριάνα Φάκα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Πάτρας, πιστοποιώντας ότι σκοπός της ομάδας (που έχει και τη βοήθεια του δήμαρχου της πόλης, Νίκου Χαρδαλιά) είναι να πρωταγωνιστήσει στην Α1.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι κατά πόσο η Πέτρε υπέγραψε δύο συμβόλαια ή συμβαίνει κάτι άλλο. Ανεπίσημα η εξήγηση που δινόταν από την Ορμή ήταν ότι τελικά η Ρουμάνα αύξησε τις απαιτήσεις της, με αποτέλεσμα να χαλάσει η συμφωνία, για την οποία όμως υποτίθεται ότι είχαν «πέσει» και υπογραφές.

Επίσημα με νέα ανακοίνωσή της χθες η Ορμή προσπάθησε να περισώσει ό,τι μπορεί από την επικοινωνιακή της ήττα, με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των δύο αθλητριών. «Οπως έχει γνωστοποιηθεί, η Ρουμάνα αθλήτρια Καταλίνα Πέτρε έδωσε τη θετική της απάντηση για την παραμονή της στο σωματείο μας για ακόμη μία χρονιά προ δύο εβδομάδων, συμφωνώντας με τον γενικό διευθυντή Ανδρέα Κόγκα για τα διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνταν κατά τον ερχομό της στην Ελλάδα», τονίζεται χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν είχαν «πέσει» υπογραφές.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης γίνεται επίθεση τόσο στην Πέτρε όσο και τη Φάκα. «Αλλη Ρουμάνα αθλήτρια (σ.σ.: εννοεί τη Φάκα) φρόντισε να επιδείξει το ανύπαρκτο ήθος και την αχαριστία που τη διακρίνει, συκοφαντώντας την Ορμή και τον Ανδρέα Κόγκα προσωπικά, με τρόπο που αμφισβητούσε το εχέγγυο του συλλόγου μας. Επειτα, η πρώτη φερόμενη (σ.σ.: η Πέτρε) με παρόμοιο τρόπο, δίχως να ενημερώσει ή να φροντίσει να ενημερωθεί για τα ψευδή λεγόμενα της συμπατριώτισσάς της, μετέβη στον Βύρωνα, όπου υπέγραψε συμβόλαιο με την Αναγέννηση και ύστερα είχε την ”καλοσύνη” να ενημερώσει την Ορμή» αναφέρεται στην ανακοίνωση, που στο τέλος της καταδικάζονται τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ

Πηγή: http://www.goalday.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια