Ένας απολογισμός… χίλιες λέξεις

Σε λίγες μέρες, με την πραγματοποίηση του 7ου Τουρνουά Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση και της φετινής αθλητικής περιόδου.

Συνηθίζουμε να κοντοστεκόμαστε στη λήξη κάθε χρονιάς που φεύγει, κάνοντας τον απολογισμό της και καταγράφοντας με αντικειμενικότητα, τα λάθη και τις παραλήψεις μας, ώστε, να μην επαναληφθούν στο μέλλον αλλά κυρίως για να προκύψουν οι αναγκαίες βελτιώσεις στη λειτουργίας μας, για τη νέα αθλητική περίοδο. Είναι ένας τρόπος να κρατάμε σταθερή πορεία στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε τον αθλητισμό και κυρίως το παιδί, καλύτερα και ποιοτικότερα, μένοντας προσηλωμένοι στον στόχο μας, με ιδιαίτερες απαιτήσεις για σοβαρότερη και αξιοπρεπή παρουσία στον τοπικό αθλητισμό.

Δεν είχαμε, ούτε έχουμε βλέψεις για πρωταθλήματα Ελλάδος. Δεν είχαμε ούτε έχουμε όνειρα να μιλήσει το πανελλήνιο για τα κατορθώματα μας.

Αντίθετα όνειρό μας, από την πρώτη στιγμή, είναι: “να πείσουμε τα νέα παιδιά ότι ο αθλητισμός, η οικογένεια και το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων είναι πραγματικό, καθημερινό και θα τους υποστηρίζει ουσιαστικά, για όσο θα το χρειάζονται, με καθημερινές πράξεις .”

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα την φετινή χρονιά βίωσε χαρακτηριστική «μοναξιά» από τους αρμόδιους φορείς. Ωστόσο, αντιμετώπισε όλα του τα προβλήματα χωρίς να δώσει δικαιώματα πουθενά διατηρώντας την «αξιοπρέπεια του».

Ας μην κρυφτούμε ξανά πίσω από το δάχτυλό μας.

Όχι πάλι όμορφες συζητήσεις και λόγια χωρίς δεσμεύσεις.

Κάθε χρόνο διαπιστώνουμε ότι η προσπάθεια μας δυσκολεύει περισσότερο καθώς η συμμετοχή των φορέων είναι ανύπαρκτη.

 

Η αρωγή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με ευγενικές χορηγίες, και η «σφιχτή» οικονομική διαχείριση του Α.Ο. Καρέα, μας βγάζουν από τα δύσκολα?..Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η υλικοτεχνική υποδομή, τα οικονομικά θέματα δεν είναι προβλήματα μόνο του Α.Ο. Καρέα, αλλά και των φορέων της πολιτείας. Θα έπρεπε να έχουν την ηθική υποχρέωση της απονομής, τουλάχιστον, ίσου ενδιαφέροντος, με ότι αυτό περιλαμβάνει , προς όλους όσους προσπαθούν.

Είναι πολύ φυσικό να τελειώνουμε την φετινή χρονιά με μεγαλύτερη κόπωση αλλά και με πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση γιατι ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ?..

  • Καταφέραμε ότι καταφέραμε χωρίς να πάρουμε πρωταθλήματα, γιατί οι στόχοι μας είχαν και έχουν άλλη ειδική βαρύτητα, όμως ακόμα δεν έχουν γίνει ορατοί σε πολλούς από τους φορείς οι οποίοι για άλλη μία φορά μας αγνόησαν ?
  • Καταφέραμε ότι καταφέραμε με πολύ αγάπη για το παιδί, τον αθλητισμό, τον Καρέα και τον Βύρωνα, όχι συμμετέχοντας σε συζητήσεις, άνευ ουσίας και δέσμευσης, αλλά περνώντας τις ώρες μας δίπλα στα παιδιά μέσα στα γήπεδα.
  • Καταφέραμε ότι καταφέραμε χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δόθηκε από τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και φυσικά τους χορηγούς μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν για άλλη μία φορά τις εταιρείες:

ΟΚ markets, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, GADBURY HELLAS, GANS, DIONIC, CARGATE REVO, PUMA HELLAS, SWATCH GROUP.

Η προσφορά σας ανεκτίμητη. Σας ευχαριστούμε ξανά και ξανά!

 

http://www.aokarea.gr/news_focus.asp?id=159

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια